Nom du corpus

Corpus Systématique Animale

Titre du document

Identification of fish species in smoked fish products by electrophoresis and isoelectric focusing

Lien vers le document
Éditeur
Springer (journals)
Langue(s) du document
Anglais
Type de document
Research-article
Nom du fichier dans la ressource
Poissons_v2b_003658
Auteur(s)
  • Carmen G. Sotelo 1
  • Carmen Piñeiro 1
  • Jose Manuel Gallardo 1
  • Ricardo I. Pérez-Martin 1
Affiliation(s)
  • 1) Instituto de Investigaciones Marinas (CSIC), Eduardo Cabello 6, E-36208, Vigo, Spain
Résumé

Different species of fresh fish and smoked fish products were analysed by sodium dodecyl sulphate (SDS) polyacrylamide gel electrophoresis and isoelectric focusing. It was possible to differentiate and identify species of fish in smoked samples and draw some conclusions about the type of smoking process employed.

Catégories Science-Metrix
  • 1 - applied sciences
  • 2 - agriculture, fisheries & forestry
  • 3 - food science
Catégories INIST
  • 1 - sciences appliquees, technologies et medecines
  • 2 - sciences biologiques et medicales
  • 3 - sciences biologiques fondamentales et appliquees. psychologie
Catégories Scopus
  • 1 - Life Sciences ; 2 - Agricultural and Biological Sciences ; 3 - Food Science
Identifiant ISTEX
FCAD6DEBF74A46BD16FA316E10A4A849663EF396
Revue

Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und Forschung

Année de publication
1992
Présence de XML structuré
Non
Version PDF
1.3
Score qualité du texte
5.192
Sous-corpus
  • Poissons
Type de publication
Journal
ark:/67375/1BB-7959QVHX-K
Powered by Lodex 9.3.8